Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijoinfo page
nedelja, 14. julij 2024 | Prijava |

Mnenja uporabnikov
portala www.informiran.si:

Preberite, kaj o Informian.si menijo naši uporabniki...:

  Mnenja uporabnikov


"Danes delo računovodje ne pomeni zgolj golega knjiženja, zajema veliko več znanja, tako na pravnem, gospodarskem, kadrovskem, davčnem, ... področju. Z Vašimi predlogi in obrazci so naše obveznosti postale lažje in inovativnejše."

Nives


"...V enem mescu sem z uporabo vaših pametnih predlog dokumentov prihranil vsaj 30 ur zaposlenim. Da ne govorim koliko denarja sem s tem prihranil."

Andrej


"Resnično ste se spomnili enkratne zadeve. Močno vas podpiram v vašem prihodnjem delovanju in pričakujem še veliko koristnih storitev z vaše strani."

Aleksandra


"...Z vašimi pametnimi uporabninami sem si resnično olajšal poslovanje."

Marko


"Že nekaj let sem primoran sam sestavljati razne pogodbe, pritožbe, obvestila, odpovedi,... Moje podjetje nima toliko denarja, da bi si lahko privoščil odvetnika ali pravnika. Vaš portal www.informiran.si je zelo dobrodošel svež veter na tem področju. Pomoč pri izdelavi pravnih dokumentov je res neverjetna."

Uroš


"...Na leto moram izpolniti in oddati vsaj 10 državnih vlog oz. obrazcev. Pri tem porabim večino časa za informiranje o tem, kakšen je postopek za solucijo mojega problema oz. situacije... Z vašimi pametnimi državnimi obrazci je dejansko celoten proces veliko krajši, privarčujem veliko časa in predvsem ne živciram drugih ljudi, kako in kaj v posamezni situaciji..."

Janko


"Nikoli si nisem mislil, da bo izdelovanje pravnih dokumentov tako enostavno in priročno."

Goran


"...V 5 minutah sem izdelala predlog izvršbe. Saj ne morem verjeti. Hvala vam. Resnično!"

Elizabeta


"Sprva sem bil skeptičen do kvalitete vaših uporabnin, vendar sem vseeno poskusil. Pogodbo o zaposlitvi sem izdelal in jo kot odvetnik pregledal. Dejansko so izdelane na zelo visokem strokovnem nivoju. Ker sem se odločil, da bom tudi v prihodnje uporabljal vaše storitve, si želim, da bi dodali še veliko novih pametnih uporabnin."

M.S.


"Spoštovani! Veseli me, da vam lahko izrečem zaupnico za vaše učinkovito in hitro elektronsko posredovanje pri zahtevi za sodno varstvo, ker ste mi prihranili veliko časa. Vaš način dela v celoti podpiram..."

Ludvik B.


"Super stran."

Andreja V.


"Čudovito! Končno sem našla nekaj, kar je več kot nujno potrebno vsakemu. Hvala :))"

Smiljana I.


"Spoštovani, zahvaljujem se vam za pomoč, ki ste mi jo nudili pri postopku vpisa v zemljiško knjigo. Lep pozdrav."

Robert P.


"Po težavah, ki sem jih imela na potovanju, sem želela napisati reklamacijo organizatorju potovanja. Obrazec na Informiran.si mi je prihranil precej časa in močno olajšal pripravo reklamacije. Sem zelo zadovoljna in bom tudi drugič v primeru težav pomoč rada poiskala na informiran.si."

Martina O.


"Čestitam! www.informiran.si  je  zelo profesionalno izdelana, uporabniško prijazna in nadvse uporabna spletna stran, ki se povprečnemu državljanu pomaga znajti v situaciji, ko je potrebno napisati kak formalni dopis, vlogo, zahtevek... Aplikacija je hkrati zelo informativna - ob samih dokumentih so prav posebej dragoceni tudi opisi uporabnin in nasveti, ki uporabniku osvetlijo strokovno področje in ga hkrati usmerijo tudi v iskanje morebitne individualne pomoči strokovnjaka z določenega področja."

Vlasta


"Dedek si je pri svojih 62. letih sam izdelal oporoko na vašem portalu. Sicer je šlo malo bolj počasi, ker ni pustil, da bi jaz tipkal, ampak šlo pa je... :)"

Jaka


"Kaj reči razen odlično! Prosim nadaljujte še naprej tako. Predlagam popestritev vsebin iz pravnega področja iz CPP."

Vojko


"Enkratno mi pomagate, pa ne samo meni. le tako naprej."

Margot


"Končno dobivamo to, kar smo pričakovali in potrebovali: brezplačna navodila in kako rešiti določeno zadevo, da bo skladno s predpisi. Postali ste najboljši učni servis - tudi za uradnike. Priporočam vas vsakemu, ki me vpraša, "Od kod tebi ta informacija"?"

Štefan


"Res www.informiran.si je fantastična spletna stran s katere sem dobil obilo koristnih in potrebnih informacij ter jih seveda še dobivam, pa naj bo to v poslovnem svetu www.spletis.eu kot tudi v privatnem. Je tudi ena redkih spletnih strani na kateri sem se prijavil na obveščanje o novostih, ker res dobiš koristne informacije. Hvala za vaše delo!"

Dejan


"Ekipi portala Informiran.si, se zahvaljujem za ves dosedanji trud, ki je dal res dober rezultat in zelim, da ustvarite se mnogo taksnih uspesnih projektov."

Anonimni uporabnik


"Zelo dobro narejena in uporabna stran."

Anonimni uporabnik


"Rada bi vam povedala, da ste mi pomagali z e-obrazecem in enkrat z online pogovorom, res ste super. Hvala, da ste to, kar ste in ostanite taki. "

Marina


"To je za vse uporabnike in tudi za mene zelo čudovita stran. Profesionalna in resna, kajti na ta način nam državljanom prihranite mnogo časa in hkrati denarja. Zato vam izrekam iskreno HVALA."

Anonimni uporabnik


"Super ste. Hvala."

Anonimni uporabnik


"Ekipi Informiran.si se zahvaljujem za vso gradivo, ki ga posredujejo nam navadnim državljanom za dosego svojih ciljev v birokraciji! Super ste!"

Jaz


"Najlepša hvala vsem vašim, prijaznim in ustrezno osposobljenim svetovalcem za izkazano tehnično pomoč glede predstavitve različnih možnosti uporabe vašega e-portala "Informiran.si". "

Baldomir


"Hvala za članek o prenehanju pogodbe za določen čas in seveda še vse ostale informacije, ki jih dobim na vaši strani. Končno prvi članek, ki ZDR-1 prikazuje čisto praktično, razumljivo nam navadnim smrtnikom :) in ne zgolj s "tono" besedila​, ki se ga s težavo lotiš prebirat, vmes obupano ugotavljaš, da sploh ne veš kaj bereš in na koncu ugotoviš, da nimaš pojma, kako zdaj to uporabiti v praksi :)."

Milena


"Zahvaljujem se vaši ekipi za pomoč, še posebej pa Alenu, ki mi je z veliko mero prijaznosti preko online pogovora pomagal skoraj skozi celoten postopek izpolnjevanja e-obrazca. Hvala če enkrat."

Marina


"Z moje strani vam namenjam zelo veliko pohvalo k vaši internetni strani. Nam pravnim laikom so vaše informacije v veliko pomoč. Želim vam uspešno delo še naprej."

Jožica


"Navdušena sem nad hitrim odzivom in takojšnjo dostavo iskanega dokumenta na vašem portalu. Z menoj je bil g. Alen, ki mi je v petih minutah uredil 2 izpiske iz zemljiške knjige, s katerima sem se prej neuspešno ukvarjala vsaj pol ure. Vsa pohvala - bom priporočila vsem mojim znancem in prijateljem!"

S. Bratun


"Super ste nimam besed, hitri točni in splošno odlični pri delu katerega opravljate. Hvala ker ste tu!!!!"

Valdet


"Meni je stran zelo pomagala pri vpisu garaže v zemljiško knjigo. Brez odvetnika, notarja in z minimalnimi stroški. HVALA! "

Ivanka T.


"Uporabniško prijazna spletna stran. V veliko pomoč pri uporabi portala, mi je bil g.Alen. Prisrčna hvala! "

Tanja V.


"Hudo dobra stran, če rabiš pomoč pri raznoraznih problemih. Hvala. "

Janez P.


"Zahvaljujem se vam za pomoč. Zelo ste bili profesionalni. Zdaj vem, kam po pogodbe."

Vanja


"Izgleda zelo koristno!"

Anonimni uporabnik


"Odkar sem spoznal vašo spletno stran, ste mi olajšali delo z dokumentacijo. Hvala, ker obstajate!"

Julijan


"Drugič danes uporabljam to stran. Prvič sem res potrebovala samo eno malenkost pa sem se sama hitro znašla. Danes pa ni šlo vse tako hitro, saj pri 22 letih niti sama točno nisem vedela kako in kaj morem izpolniti, da pridem do tega kar potrebujem. Pa se je spodaj desno odprla ''pomoč pri uporabi portala''. Seveda zavrtim z očmi in si mislim ''joj spet te reklame. Samo to še rabim.'' Pa niso bile. Pisal mi je Alen iz podpore in vprašal če potrebujem pomoč. Pa sem si mislila ''eh pa dejmo probat''. Prepričana sem bila, da me ne bo razumel, če mu s svojimi besedami razložim kaj točno potrebujem, ker še sama nisem vedela. Pa me je. Skozi vsak korak me je vodil in mi pomagal ter svetoval za stvari, ki so tudi izven njegovega poklica. Pa to vse tako domače, brez naučenih strokovnih besed, da bi morala googlati kaj mi je želel povedati (smeh). Odlična stran, je pa tale vaš fant res OGROMEN plus. Alen, hvala!"

Sara


"Res je, kar pravijo vsi. Tudi jaz se vam zahvaljujem. HVALA"

Boris


"Spoštujem vaše delo, ki mi občasno pomaga. Srečno!"

Marija


"Vsakemu, ki potrebuje kakršen koli dokument vedno najprej priporočam uporabo portala informiran.si in pojasnim, da je gospod Alen najboljša in izvrstna podpora, najlepša hvala mu za vso podporo in nasvete, ki sem jih potrebovala v zvezi z osebnim stečajem. Eden redkih portalov, ki je neizmerno koristen in z ničemer ne zavaja, vse kar je navedeno od različnih dokumentov, ki so na razpolago do izkušenj in števila registriranih uporabnikov definitivno drži. Še naprej ostanite tako profesionalno prijazni. Veliko sreče pri vašem delu. "

Darja


"Toliko dobre volje in pomoči pri sestavi Kupoprodajne pogodbe , mi starejši,komaj kdaj še doživimo. Hvala Vam Aleš. "

Silva

 

Vsakega vašega mnenja bomo veseli. Najlažja pot, da naredimo storitve vam še bolj prijazne, je, če boste z nami vzpostavili dvostransko komunikacijo in komentirali vaše zadovoljstvo z našimi storitvami.


 

Svoje mnenje o uporabi portala www.informiran.si nam lahko posredujete na elektronski naslov: info@informiran.si, ali preko spodnjega obrazca. Potrudli se bomo, da bomo tudi Vaše mnenje objavili na naših straneh.

 

ime (ni obvezno):


Vaše mnenje o uporabi portala www.informiran.si:

 


Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo

Preko 500 različnih
dokumentov
Preko 500 različnih dokumentov
Hitra, enostavna in cenovno 
ugodna rešitev
Pametna, hitra, enostavna in cenovno ugodna rešitev
Podpora pri uporabi storitev
Podpora pri uporabi storitev
Popolna varnost vaših podatkov
Popolna varnost vaših podatkov
preko 20 let izkušenj
preko 20 let izkušenj
Preko 100.000 registriranih uporabnikov
Preko 100.000 registriranih uporabnikov

 

POPULARNIH 5PRAVNI POSTOPKI: 
Predlog za sporazumno razvezo zakonske zveze (ločitev)
Predlog za odlog izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja
Sporazum o razveljavitvi pogodbe o zaposlitvi
Prodajna (kupoprodajna) pogodba za kmetijsko zemljišče, gozd, kmetijo
Predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja

NOVI e-obrazci:

Sklep o višini regresa
Zahteva za izplačilo neizkoriščenega dopusta ob prenehanju delovnega razmerja
Sklep o določitvi delovne solidarnostne sobote
Predlog za osebni stečaj brez predloga za odpust obveznosti
Soglasje solastnika za oddajanje nepremičnine v najem

STORITVE:


AKTUALNI PRAVNI NASVETI IN POSTOPKI:


ARHIV PRAVNIH NASVETOV...


PRIJAVA NA NOVICE:

Naši registirani uporabniki prejemajo koristne nasvete in obvestila o pravnih novostih brezplačno v svoj elektronski predal. Postanite naš uporabnik.
Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

Brezplačna registracija

Informiran.si - Bljižnica skozi birokracijo

© INform, pretok znanja d.o.o. 2004-2024.
Vse pravice pridržane.


KONTAKT IN POMOČ UPORABNIKOM:


NAHAJATE SE NA VARNI POVEZAVI:
Podatki na strani so zavarovani z napredno 256-bitno enkripcijo.

Secured by PayPal


UPORABO PORTALA PRIPOROČATA:Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z zlato bonitetno odličnostjo. Prejemniki zlate bonitetne odličnosti CompanyWall so najbolj zanesljiva podjetja na trgu s trdnimi poslovnimi temelji, ki uživajo zaupanje strank in poslovnih partnerjev doma in v tujini.